Uslovi korišćenja

Opštim uslovima korišćenja Internet prodavnice definisana su osnovna pravila kupovine (sastavljena u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača) pod kojima Kupac (u daljem tekstu Korisnik) može izvršiti kupovinu i plaćanje roba i usluga iz internet ponude "D&S profi alati" Korisnik prihvata korišćenje Internet prodavnice dsprofialati.com isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. "D&S profi alati" zadržava pravo da u skladu sa svojom poslovnom politikom, odnosno izmenom ponude ili pozitivnih zakonskih propisa, izvrši promenu ovih uslova, zbog čega Korisnike upućujemo da pre svake kupovine provere informacije u vezi Uslova korićenja.

CENE
"D&S profi alati" zadržava pravo promene cena/količina, svih proizvoda i usluga, do momenta potvrde kupovine, što bi predstavljalo završenu porudžbinu. Cene proizvoda i usluga izražene su u dinarima i iskazane su u bruto iznosu (sa uračunatim PDV-om). Troškove dostave na kućnu adresu putem usluge kurirske službe plaća Korisnik, ukoliko drugačije nije navedeno prilikom naručivanja.

NAČIN PLAĆANJA
Pouzećem – u gotovini, prilikom preuzimanja poručenih proizvoda, (koji se uz fiskalni račun isporučuje na adresu Korisnika), kurirskoj službi koja vrši isporuku robe.
Proizvode i usluge poručene preko naše Internet prodavnice možete platiti i podići u našem maloprodajnom objektu, gde možete iskoristiti dodatne mogućnosti plaćanja: čekovima građana, platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro).
 

OPŠTI USLOVI
Izborom proizvoda iz naše Internet prodavnice, Korisnik kreira zahtev za kupovinu. Porudžbina Korisnika bez dobijene potvrde od strane "D&S profi alati" ne predstavlja završenu porudžbinu. Nakon telefonske ili e-mail saglasnosti od strane Korisnika i "D&S profi alati", porudžbenica se smatra potvrđenom i proizvod se isporučuje Korisniku. U slučaju bilo kakve promene (odstupanje u ceni proizvoda, transporta) "D&S profi alati" je dužan da obavesti Korisnika o tome prilikom telefonske potvrde porudžbine. U slučaju da poručeni proizvod više nije dostupan, "D&S profi alati" će Korisniku ponuditi zamenu za taj proizvod ili omogućiti opoziv porudžbine. Ukoliko Korisnik prihvati zamenu, proizvod će biti isporučen. Nakon potvrde porudžbine od strane Korisnika, porudžbina je neopoziva. "D&S profi alati" se obavezuje da poručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.

Politika privatnosti
Prodavnica "D&S profi alati" obavezuje se da će poštovati sva načela o bezbednosti i zaštiti privatnosti.
Prikupljeni podaci o kupcima su osnovni podaci koji nam obezbedjuj mogućnost pružanja što kvalitetnije usluge, i biće korišćeni samo u svrhu medjusobne komunikacije i neće se prosledjivati trećim licima.BeorolBlack & DeckerBoschCeresitDeWaltDremelEinhellHappy ColorHemmaxMetaboSkil